Want your
own Fotopage?






 
Kampung Mari FotoPage
From the eyes of 'insan' called kampung boy
By: kampung boy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Rumah Contoh

Dapurrrrrrr.....
Dapur lagi.. Takkan nak taruk TV kot.. Ishh
Bilik tido.. Mak aii 'wardrobe' diaa
Katil .. hehehe 'KingSize' laa
Hmmm....
Living Room... Krusi nie kena 'custom made' nie.. $$$$
Bila dah beli umah nie, macam-macam nak kena fikir. Nak renovate itulah... inilah... ish pening kepala... Macam-macam plan ader... Yang penting ongkos nya......... Yarrr Yemmmm (RM). Kalau duit ader semua boleh... Kalau tak ada pon boleh jugak... tapi setakat berangan jer laa.

Gambar ni ambik kat umah contoh. Nak bawak camera pak guard tak kasi tuh. Dia siap cakap, "Ini dalam tak boleh ambik gambar Inchik. Salah oo". So tak per laa... Hand Phone kan ader... Hehehe... Tu pasal la tak berapa nak clear.....

-kampungboy-




Dari Jabir r.a katanya, Rasulullah SAW bersabda:”Apabila kamu telah menunaikan solat (wajib) di masjid, maka kerjakanlah pula solat (sunat) di rumah kerana dengan itu Allah akan menjadikan rumah itu bahagia.”


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net